januar 2014

Bullshit

DATO: 25.01.2014 | TID: 18:31

0

l_1 l
-
camilla

Lights will guide you home

DATO: 20.01.2014 | TID: 10:48

1

pusogseng lyspåveggen l høykantlys
B
estemte meg for å gjøre rommet mitt litt finere, siden jeg ikke hadde rydda det eller gjort om på det på leeenge. Tør ikke si hvor lenge siden det er siden sist jeg rydda det. Men det var utrolig deilig å ha ryddlig rom, og plass til flere ting. Hang også opp litt lys, som jeg måtte ta bilder av. Halvparten av lysa har allerede falt av pga pusen, og kanskje fordi jeg hang de opp med teip. 

-camilla

Fredagskveld

DATO: 17.01.2014 | TID: 21:59

3

170114_3 170114_1 170114170114_2

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen nede i stua mi, og er hjemme alene. Er egentlig utrolig å ha hele huset for seg selv. Spille så høy musikk og synge så høyt man bare vil. Får det ikke bedre enn det jeg har det nå. Knitringen fra ovnen ved siden av meg pluss musikken som spilles får meg til å slappe helt av. Deilig å bare koble helt ut. Men nok om det...

Brukte ganske lang tid på å knipse,redigere og laste opp disse bildene, så jeg hadde blitt veldig glad for feedback. Prøvde å redigere et gif av flammer, noe jeg fikk til. Men noe jeg IKKE fikk til var å laste det opp på flickr og blogg.no. Det gikk ikke å få det til å begeve på seg som et gif, og det gjorde meg forbanna. Kanskje jeg spør den ene læreren min på skolen senere om han kan hjelpe meg. Så da kommer det opp en annen gang. Ble ganske fornøyd med bildene over, men det siste bildet ble kanskje litt kjedelig. Er du intressert i flickerbrukeren min så kan du finne den HER! 

-camilla

Dead roses

DATO: 16.01.2014 | TID: 16:33

1

IMG_1781_1160114
Skal begynne å laste opp alle bildene mine fra flickr og inn hit, fordi det er en veldig stor forskjell på opplastningen på blogg.no og flickr. Man kan merke forskjellen ved at bildene fra flickr er mest likt de bildene man har på dataen fra før. Nå blir det bedre og skarpere bilder her på bloggen, og er utrolig glad for at jeg oppdaget dette. Måtte bare teste ut opplastningen med disse bildene. Tatt i sommer.

-camilla

Null forandring

DATO: 13.01.2014 | TID: 19:31

0
(Så ikke før nå at bildene ble veldig gule, men jeg gidder rett og slett ikke å ordne på det)

Som overskriften sier så er det null forandring fortiden. Alt er det samme gamle, samtidig som ting er forandret. Det er egentlig rart hvor likt ting er hver eneste dag, men når du ser deg tilbake er alt forandret. Gleder meg bare til våren/sommeren sånn at ting forandres, kanskje bli kjent med nye mennesker. (Ikke det at det er noe galt med de jeg allerede er kjent med) Har lært megselv å gi litt mer faen, det er da en forandring... 

-camilla

Tiedye

DATO: 08.01.2014 | TID: 19:08

0Bildene ble helt ræva og kornete, men bedre enn ingenting. Skulle egentlig lage de om til gifs men fikk det ikke til i photoshop. Kanskje jeg prøver igjen en annen gang. Genseren er fra ratcherclothing.com og var en forsinket julegave. Er ikke mye å fortelle egentlig, dagene bare går forbi uten at jeg klarer å henge helt med. Mye som skjer fortiden egentlig, men det beste er vel å la tiden gå og se hva den viser. Veldig dyp der, haha. 

-camilla

Tilbake?

DATO: 07.01.2014 | TID: 18:21

3Føles gansle ukomfortabelt ut å legge ut disse bildene, men det går sikkert bra. Vil veldig gjerne begynne å blogge mer, siden jeg trenger å bruke kameraet mer. Har jo nettopp fått ny linse og har lært mye om kamera på skolen, så det hadde vært waste og ikke bruke alt det til noe! Savner å få feedback på ting, og få bedre selvillit og tro at jeg kan få til ting. Så forhåpentligvis skal jeg prøve å blogge et par ganger i uken. Har ikke så mye å fortelle, og jeg tror ingen er intresserte i å høre på hva jeg gjør i den kjedelige hverdagen min, så jeg slutter her!

å jo, glemte jo nesten å si godt nytt år, haha.

-camilla

stubbe

DATO: 01.01.2014 | TID: 23:11

0


sexy stubbe

 

KONTAKT
FORMSPRING/TWITTER/FACEBOOK

her kan du skrive om deg.
hits